Harta site Adauga la favorite
 
 

Adresa M.S. nr. 756/07.01.2009 - Adresa Ministerului Sănătăţii – Cabinet Secretar General –
nr. 756/07.01.2009 referitoare la punerea în aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 223/2008 privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare


Adresa Ministerului Sănătăţii – Cabinet Secretar General –


nr. 756/07.01.2009 referitoare la punerea în aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 223/2008 privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare, adresată direcţiilor de sănătate judeţene:


 

 

MINISTERUL SĂNĂTĂŢII

CABINET SECRETAR GENERAL

 

Nr. 756/07.01.2009

 

 

                    Către,

 

                    Direcţia de sănătate publică a judeţului  ... TOATE ...


 

 

          In baza prevederilor din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 223/2008 privind unele masuri de reducere a cheltuielilor bugetare pana la data de 31.12.2009 se suspenda ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante la data de 31.12.2008, inclusiv a posturilor scoase la concurs sau examen, dar a caror procedura de ocupare nu s-a finalizat, din cadrul autoritatilor si institutiilor publice, indiferent de modul de finantare si de subordonare a acestora.


          Se excepteaza de la procedura de suspendare a ocuparii posturilor vacante posturile unice ale caror atributii specifice nu se regasesc la celelalte posturi din cadrul structurii organizatorice precum şi posturile absolut necesare pentru care organizarea concursului sau examenului se face in conditiile legii pe raspunderea ordonatorului principal de credite si, dupa caz, se avizeaza de Ministerul Finantelor Publice si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si se aproba de Guvern.


          Ca urmare, solicitarile unitatilor sanitare cu personalitate juridica de ocupare a posturilor vacante se vor face in mod distinct in functie de tipul postului respectiv:


1. Pentru posturile unice ale caror atributii specifice nu se regasesc la celelalte posturi din cadrul structurii organizatorice pentru care ocuparea prin examen sau concurs se va face pe raspunderea ministrului sanatatii.


          Pentru aceasta categorie de posturi unitatile sanitare vor completa macheta nr. IB si vor mentiona in mod explicit urmatoarele:


-        tipul postului, de conducere sau de executie, funcţia şi gradul sau treapta profesională;


-        structura din care face parte postul respectiv;


-        atributiile specifice postului;


-        incadrarea sau neincadrarea in bugetul de venituri si cheltuieli aprobat;


2. Pentru posturile absolut necesare a caror ocupare se face pe


raspunderea ministrului sanatatii, cu avizul Ministerului Finantelor Publice si a Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si cu aprobarea Guvernului.


          Pentru aceste posturi se va completa macheta nr. IA si se vor mentiona in mod explicit urmatoarele:


-        tipul postului, respectiv functia si gradul sau treapta profesionala;


-        structura functionala din care face parte postul;


-        numarul de posturi minimal obligatoriu determinat conform normativului de personal pentru tipul postului solicitat a fi ocupat;


-        numarul suplimentar de posturi majorat in conditiile art. 5(2) din OMSP nr. 1778/2006, cu modificarile si completarile ulterioare pentru tipul postului solicitat a fi ocupat;


-        numarul de posturi ocupate din categoria postului solicitat a fi ocupat;


-        modul de organizare a activitatii la respectivul loc de munca si necesarul de personal in vederea asigurarii turelor, a perioadelor de concedii si a zilelor libere de sambata, duminica si sarbatori legale;


-        incadrarea sau nu in bugetul de venituri si cheltuieli.


Se excepteaza de la procedura de suspendare a ocuparii posturilor


vacante prin examen sau concurs structurile si institutiile publice nou infiintate in luna decembrie 2008 si in anul 2009.


          Solicitarile unitatilor sanitare cu personalitate juridica de ocupare a posturilor vacante prin examen sau concurs se vor face prin Directia de sanatate publica pentru unitatile din subordine iar machetele IA si IB vor fi transmise si pe e-mail pe adresa magdan@ms.ro.


          Va rugam a transmite aceste precizari si unitatilor sanitare cu personalitate juridica din subordine.


 

 

 

SECRETAR GENERAL ADJUNCT,

ADELA NEAGOE

 

 

 

 

Inapoi
 

Situri utileSituri utile Adrese internet

 

Situri utileLegislatie Legi si reforme noi

 

citeste mai mult

Contact 

 
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca
Str. Moților, nr. 68
Tel.: 0264597706
Fax: 0264599463
E-mail: office@spitcocluj.ro

Modalități de acces
:
Din gară se poate ajunge cu autobuzul nr. 9 până la stația ”Spitalul de Copii” de pe str. Moților.
De la Aeroportul Internațional Cluj circulă autobuzul nr. 8 până la Regionala CFR, de unde se poate opta pentru una din liniile: 6, 7, 30.
Cu autoturismul personal, accesul se face din str. Moților nr. 68 și ieșirea pe str. Cardinal Iuliu Hossu în zilele lucrătoare în intervalul orar  700 - 1500. În zilele libere și în timpul sărbătorilor legale, atât intrarea cât și ieșirea se fac pe str. Moților nr. 68.
Accesul pietonal se realizează de pe str. Moților nr. 68 (și de pe str. Cardinal Iuliu Hossu în zilele lucrătoare între orele 700 - 1500).Vizualizare hartă mărită

detalii contact

 

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!